Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas att det inte är för sent

 

       Det blev tyst

 

efter de sista striderna

om varandras segrar

 

Våra hjärtan hade fel

när de slog för en känsla

 

            i svart

 

Jag fyller upp med tårar

    i spåren efter våra

           pulsslag

 

       Det är så svårt

           att sova 

               nu

 

       utan din kärlek

        vid min sida

 

   Jag låter morgonens

       första solstråle

     låsa upp ditt rum

 

              i mig

 

  Där hittar jag skrinet

  med alla våra minnen

 

Jag ska rista in ordet förlåt

och sen ska jag ge den till dig

 

Hoppas att det inte är för sent

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-05 00:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör inom..
2017-02-10

  Nils-Robert
En dikt som berör hjärtat
2017-02-06

  Ingrid Trolle
Åh så vackert diktat
om förlorad kärlek och
kvalen om att förlora.
Skrinet med minnena
är så påtagligt i sin
enkelhet och så väl
funnet.
Hoppas det inte är för sen!
Vilken fin avslutning.
Mycket bra diktat!
2017-02-05

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om Kärlekens strider o irrgångar o förlåtelsens förlösande hopp...!

Särskilt berörde mig dessa rader:

"Jag låter morgonens
       första solstråle
     låsa upp ditt rum
 
            i mig
 
 Där hittar jag skrinet
med alla våra minnen
 
Jag ska rista in ordet förlåt
och sen ska jag ge den till dig
 
Hoppas att det inte är för sent"

Hoppas att allt löser sig till det bästa för diktarjaget!
2017-02-05

  Alysse VIP
"Det är så svårt

att sova

nu



utan din kärlek

vid min sida"


Så berörande skrivet
Känslan känns igen

En dikt som andas
ånger och en önskan
om försoning

Vacker och ömsint
poesi
2017-02-05

  Blått Norrsken VIP
Fint och känslosamt !
2017-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Ur striden, kan kärleken gå stärkt, när förlåtelse ges och tas emot. Bra skriver du om detta.
2017-02-05

    ej medlem längre
Texten berör, bra formuleringar
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP