Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Minnas dina andetag"

Vill andas med dig
andas liv

känna luften strömma
luft av vibration
luft av näring

känna in till min hud
smekas av dina andetag
luft av samhörighet
luft av längtans andetag

kittlas av lätta lätta
små små andetag som djupnar
i samma in
i samma ut

lyssna
inta
förstå så som i dina andetag

åtnjuta upplevelsen av lyckan att få andas tillsammans
andas liv…




Fri vers av Ting69
Läst 448 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-09 23:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Närvarande vackert :)
2017-04-27

  aol
Så vackert skaldat ,
2017-03-28

  Karina"Kia"
Så vackert skaldat om kärlek,livet och att andas tillsammans...stor kärlek i dessa rader!
Bra här!
2017-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2017-02-10

    ej medlem längre
Svindlande vacker poesi.
2017-02-10

  Jeanne-Marie VIP
Tänk jag tänkte just tankarna som du så fint formulerade till ord.
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ting69