Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seglartåg



räds du ljuset
min vän
så ska jag
jazza

för dig

och
lämnar du huset
så än sen
ni bör inte tassa

omkring mig



eller min ståndpunkt



vill du vara här
i min kärleks
kabyss
eller vill du segla

vind för våg

du lämnar
så många frågor
i din stillsamma
kyss

du är
för alltid
mitt hjärtas
bölja

ett saligt seglartåg





Fri vers av Pärlemor
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-05 01:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en vacker kärleksdikt till. ensjöman?
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor