Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en del utav mej


ordflöde

jag vill ge dig allt, dina mörka ögon förtrollar mig som svart magi...

men

Lina, jag ber dig,
en endaste gång
kan väl mitt ord
få väga tyngre än
ditt nattsvarta hat?

Lina, jag ber dig,
titta på mig en gång
till och du ska se
att allt är värt något
vi är värda något...

Lina, jag ber dig,
låt mig få dig på
andra tankar som
inte vacklar mellan
livet och döden...

jag hade velat ge dig allt. men inget tycktes duga i dina ögon, dina okristligt mörkbruna ögon som nästan syntes svarta mot din likbleka hy. jag hade kunnat dö för din skull Lina, men jag kan inte leva för oss båda...






Övriga genrer av serum
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-05-19 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum