Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the forest.

han stod. and slog. sparkade och svor. svettig nu. springande bort.
hans vänner ville höra hur man skryter om det. han skröt. De hörde. skrattade. bondade. De dricker. musiken är högljud.
nedanför kom en kvinna. med former. med liv om lust.
"Hej! kom upp. jag har något till dig"
hon ignorerade dem
"jävla hora. jag kommer ner"
de sprang. hon började också springa. designer skorna tryckte sönder fötterna. hon andades häftigt och allting bara skakade som om någon ruskat henne häftigt.
De kom ut på gården men hon va för långt borta. Och de orkade inte. tog ut sin ilska på en papperskorg.
"skall döda det jävla ludret"
"jävla fitta" de gick motvilligt upp. fortsatte spela musik och dricka. kungarna. snart skall de ge sig an staden. kungarna. beter sig som kungar alltid betet sig. hungriga på blod och erövringar.
hon kom till vagnen. hjärtat slog så hårt. Och pulsen ekade i huvudet. hela kroppen skakade. hon sätter sig. känner paniken i henne och svetten komma. känns som alla ser henne. hon känner att panikångesten är nära nu. hon sväljer och sväljer luft. blodvite.
ställer upp cykeln. snurrar bakhjulet. tick tick tick tick tick tick tick... låg. väldigt låg. Men luften är frisk. Och så bär det av. 20 mil...
Hon slumrar till. hela tiden. de är som någon stänger av och sätter på. samma låt hela tiden. hon hostar till. spyr
"fan jävlar hon spyr"
"vad vill du att jag gör åt det?"
"Vet inte?"
"låt henne vara. hon kan torka upp när hon piggnat till"
samma låt. om och om igen. hon går sönder. flyter bort. blöder. hon har det i sig. det känner hon. svett pärlor fyller pannan. rinner av henne. Bara väntar nu.
de sitter och tittar på tv. skrattar åt skämten på komedi serien. hahaha deras ansikten flimrar till i mörkret från tvn. hahahaha äter chips. hahaha deras glädje flimrar förbi. hahahaha. programmet tar slut. De går upp. pissar. hämtar kall öl och läsk. Och dipp. små pratar. diskuterar vilket program här näst. Och det kommer på. de sätter sig. skynda nu. de äter chips och dricker och skrattar i skimret från tvn lyser deras ögon upp.
helvete jag stinker. stinker. stinker. stinker. det är mina skor. har bara ett par och jag tränar i dem. De stinker. stinker. stinker. Men vad kan jag göra. den bredvid mig får hålla ut. ätit en massa idag.




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-05-14 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson