Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfall

____________________

Hjärtat skriver saknad

Ack vem följde drömmen?

Varje dag  ändock en ny vaknad

 

Tiden visar på framtid

genom den döva strömmen ?

Idag kräver luften mera strid

 

Sorgen skriker som ett kall

väcker mig ur den djupa sömnen?

För att uppleva vår jord i förfall

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-02-06 00:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2017-02-10

    ej medlem längre
Mycket tänkvärda ord! Märker särskilt de sista raderna!
2017-02-06

  Lasseman VIP
Det var bra rimmat..
starka ord skrivna
2017-02-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärt diktat!
2017-02-06

  ULJO
Tänkvärt värre
2017-02-06

  Alexius Sjöberg
Många vackra ord och meningar. Fin dikt!
2017-02-06

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Kramar
2017-02-06

    ej medlem längre
Tänkvärd text.
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP