Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste

Kan det vackraste ersättas?
Kan det skönaste bytas ut?
Människans sinne är i sig vackert
varför det ock borde skapa vackert.
Men så är ej logik.
så är ej verklighet.
Här finns så ock etik, syften,
beblandandes med skönheten.
Men det sinnet föder kan vara fult,
det kan vara vackert.
Ja det kan nog vara vackert, men
ändå inte ersätta det skönaste.




Fri vers av Drakiren
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-09 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drakiren
Drakiren