Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mimik

Ljudlöst
utan ord
bara med rörelse
uttrycktes
känslan

känslan
glädje
uppfyllde
hela
själen

känslan
fyllde
människan
till bredden

tills munnen
spändes upp
i ett brett grin

ögonen
svämmade över
av värme
och ett blixtnedslag
ljungade mot
publiken.




Fri vers av lilla t
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-07 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t