Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smörgås

 

Nej.. inte är det nån gås inte, men 


SMÖRFÅGEL och andra varelser

Med bara ett svep med smörkniven av eneträ

över brödskivan visade sig dessa varelser

Tänk..så det kan bli!

 

 

 

2017-02-06/rondell

 




Fri vers av rondell
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-07 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell