Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De där blickarna!

 

Stillhet
Och
Tysthets

Blickarna gav min dag sin blekta färg

Ensamhet
Och
Saknandet

Blickarna gav mina dikter sin dödliga färg

Jag räknade från nollsträcken …minus evig noll
Jag kom aldrig fram till nollsträcken
Backar… backar… backar bakåt

Bakåt
Och
Försöker nå nollsträckens start linje

De där dödliga blickarna!
De där svartmålade blickarna
Gav Sverige mig!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2017-02-08 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP