Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolverns mynning ryker




I magasinet hade jag sex skarpa skott


Skott ett brann av när jag ville döda ondskan

Skott två när jag försökte skjuta mig själv

Skott tre och fyra missade Hitler

Skott fem sköt jag i förtvivlan

Skott sex ligger i loppet


Tills krutröken lagt sig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-08 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här skapas en dramatik, en brokig rysk roulette... I like
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt