Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maja



Hennes gröna ögon är förtrollande

Hon älskar mina händer

Så länge jag inte nuddar

Hennes öron


Hon vill värma mig om natten

Med sin varma kropp


Hon är den finaste honan jag haft

Förmånen att älska


Att Maja är Katt och jag en Apa

Betyder väldigt lite

I vårt sammanhang


Vi älskar varandra på vårt sätt

I våra liv




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-09 01:24



Bookmark and Share


  objekt3
nej inte klappa öga
2017-02-09

  thyra
En kärlek lika viktig som någon annan! Fint!
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt