Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Striden





Du kan kalla mig feg

Men jag är nog så förslagen

Väljer mina strider

Med min fria vilja



Och Guds hjälp




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-09 01:33



Bookmark and Share


  objekt3
mästaren var inte där, hm
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt