Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan



Vem bryr sig om någon annan

När kylan bedövar


Vem vill inte öppna sitt varma hjärta

När någon fryser


Vem?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-09 01:40



Bookmark and Share


  objekt3
Inte den röda nejlikan
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt