Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just a thought


Double nothingness

They say
Nothing it was it looks like.
But if something in fact
looks like nothing
what is it really then?




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-09 06:20



Bookmark and Share


  Verner Forsman
So it is.. only itself?

Or: Maybe - it only looks like - itself?

Ja kanske det ser ut.. som om det vare sig är sig själv... eller någonting annat.
Dubbelt svart och vitt.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP