Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De anhörigas sjukdom

 

I beröringens

magiska närhet

 

fann vi 

en bro

 

till spåren

av förlängesedan

igenvuxna stigar

 

och vi kunde mötas 

 

i den solbelysta glänta

som är du

 

Vi fick en stund

 

men dina ögon

lyste länge

 

och mitt hjärta

hann slå

några extraslag

för dig

 

Kanske vi kan

träffas där igen

 

Jag hoppas det

 

Kanske mest för min skull...

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-02-09 06:23



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Diktstinn och tårögd.
2023-03-20

  ULJO
Blir alldeles tagen
2017-02-13

  Valter Örn VIP
Så fint beskrivet korta glimtar av samhörighet och gemensamma minnen framför sjukdomens dimridå :)
2017-02-13

    ej medlem längre
Så fint och berörande.
2017-02-13

  prinscess VIP
Så vackert
2017-02-13

  Bo Himmelsbåge
Så vackert...
Om ett kort, lysande, innerligt möte...
Där... mellan sjukdomens gråa glidande dimbankar...
Hoppas att solstrålarna skiner igenom flera gånger...

En känsligt, flödande akvarellmålning...
Tack...!
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Känner så väl igen mig i dina ord...mycket fint och berörande...tack...
2017-02-11

    ej medlem längre
Skriver så bra.
2017-02-11

  Lars Hedlin
berör inom så starkt och fint..kram
2017-02-10

    Dan Myrbeck
Så fin!
2017-02-09

  Alysse VIP
Dina ord finner
vägen till mitt hjärta
och jag förstår precis känslan
då jag då och då har lyckan
att få vara med om
liknande möten

Så underbart fint
och värdigt du skriver
jag blir alldeles tårögd
och hoppas att ni möts igen
i den solbelysta gläntan
varm kram

2017-02-09

  Öknens Ros VIP
berörande vacker och vemodig.
2017-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Innerligt skriver du om en människa, som blivit en annan. Men ibland glimtar till i igenkänning.
2017-02-09

    ej medlem längre
En fantastiskt berörande dikt!
2017-02-09

  Blått Norrsken VIP
Oh så innerligt mjukt och vackert.

Skrivet till din mor eller någon nära stående och dig , när ni möts i en stund av någon slags form av igenkännande.
Som jag tolkar det har din mor demens.


2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP