Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ateist är trist


Korpus

Så ensligt naket på en färd
Vi trädde in i denna värld
Inträdde så i ljusets skepnad
Vi levde i en dödlig svepnad

Med livets åtrå i vår kropp
Vi sätter tro och evigt hopp
När kroppen så förmultnat har
Så lever ändå minnet kvar

Kanhända jag är energi
Omvandling är det blott magi
Jag känner att min existens
Ej har ett jordeliv som gräns

Min kropp är blott ett käril
Och flykta som en fjäril
Min själ ska vidare på flykt
Med kropp i jordmån tryggt
















Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-10 01:56



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Vackert och upplyftande.
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP