Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regn… regn… regn…

 

Sorgen är tungt
Sorgen är smittsam

Jag kom över döden
Och överlevt ett dödligt krig

Regn!
Regn!

Önskar har bara regn hos mig
Den rentvättar min ensamhet

Där står jag naken med min ensamhet
Där dansar jag naken i min ensamhet

Regn!
Regn!

Önskar har bara regn hos mig
Den tvättar bort alla mina färger

Gör mig till ingen färg
Ser på mig som ingen färg

Regnfärg!
Regn ofärg!

Målar jag min ensamhet
I det tysta, dystra livet

Ack!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2017-02-10 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP