Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämplighetsprov







Företaget behövde mer personal
sökte kreativa personer

-Var så god och sitt
sa rekryteraren

pekade på ett platt paket på golvet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-02-10 11:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fyndigt sätt att se lämpligheten...:-))
2017-02-11

  M.Eta
Där fick man visa upp både hjärnfunktion och händighet. Fyndigt.
2017-02-11

  Salvation Pepper
Trevlig synvinkel! :)
2017-02-11

  Marianne Räf
Aha, det var SÅ du tänkte! Jag är, nog,
lite trögtänkt, för jag haja inte först !!
Men, så förstod jag å fick mig ett skratt!
Tack, för det !!
2017-02-11

    Peter Söderqvist
Härlig text med flera bottnar.
2017-02-10

  Maria Sundelin VIP
IKEA nästa låter det som
Kramar
2017-02-10

  lila fjäderblomman VIP
Har det gått lite för långt? Bra förmedlat!
2017-02-10

  Öknens Ros VIP
det har gått troll i det där med kreativiteten, det finns gränser för allt, t.o.m. i dumhet.
2017-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och tänkvärd text! Undrar hur jag själv skulle tänkt.
2017-02-10

  Eva Helene VIP
Så talande och bra!
2017-02-10

    ej medlem längre
Är det kanske IKEA som söker personal?
2017-02-10

    ej medlem längre
Där blev nog inga bortskämda personer sittande...
2017-02-10

  limerick
Även rekryteraren hade nog fått sätta sig så när hen intervjuades för sin anställning!
2017-02-10

  överlevaren VIP
Lågbudget!
2017-02-10

    ej medlem längre
Jag älskar din humor och att du kan få till det så bra på några få rader. :-)
2017-02-10

  Anya VIP
hahaha här känner jag igen mig från skolans värld. De vill ha kreativa människor men har inget att erbjuda själv.
2017-02-10

    Birgersdotter VIP
Tänker på Ikea..bygg först din stol!
2017-02-10

  walborg
En riktigt utmanande intervju!
2017-02-10

  ULJO
Så går det nog till ibland. Lysande framfört
2017-02-10

    jaybird
Det var ingen plattityd utan djupt vatten. Läcker läsning i en spegelsal.
En spännande Matrjosjka. Tack.
2017-02-10

  Klara Ord VIP
Ja då gäller det att veta vad de är ute efter - snabbhet? (sätta sig på paketet) eller perfektion? (sätta ihop stolsdelarna) Eller kanske t o m att ta reda på vad intervjuaren menar!
2017-02-10

  Blått Norrsken VIP
Oj oj , det var granskning på kreativiteten direkt. Bra skrivet!!!
2017-02-10

  Niliboy
Ja, många söker bara såna som villgöra karriär!
2017-02-10

  Lars Hedlin
Bra skrivit
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP