Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nålsögat


Beskrivande mål, in i minsta detalj, in i målsögat, och inte

Jag har mål, Jag har drömmar.
När mitt boendestöd, sa till mig, att så och så, kunde jag göra, för att uppnå en dröm. Så nästan grät jag. Vari bestod tragikomiken?
Jag blev ledsen, men varför?

Jag har mål, Jag har drömmar.
Jag drömmer om, att varje dag, skall vara unik, då får jag se till, att det blir så.
Därför läser jag, Rensa i Själen, av Jane Scrivner.
Jag har mål, om att ta hand om mig mer, därför läser jag samma bok.
(Som två personer)
Jag läser även, En bok.
Som handlar om, Kvinnorna, som slutade banta, mat- motion- mindfulness efter 45.
Denna bok, har lett till förändringarna, att jag vill sluta äta socker, då det är tydligt, att för att kunna gå ner i vikt, måste jag ta bort sockret. Tipsen på hur jag slutar, med detta, har jag på en länk. Bland mina favoriter.
Samtidigt, vill jag börja träna. Har jag råd? Jag vill inte, gå ut och gå. Jag vill göra Proper Training, på Gym, och inte ute i naturen. Jag har tröttnat. Jag tröttnar lätt, eller så hakar jag fast vid detaljer. Innan jag kan börja träna, måste jag samla på flera par träningsskor, och när jag väl ska börja träna, är det dags, att damma av, både motionen och skorna. Och så småningom, samlar jag på träningskläder, de skall passa mig, inte tvätta alldeles för mycket mera, bara för att man tränar. Som ni förstår, är det mycket jag tänker på , angående mina mål, och mina drömmar.
Och att vara kreativ? Men varför skall jag vara kreativ?
Och varför tänker jag på människor, med massor av olika fågelbon i håret? Ytterligare en bild jag har, en målbild.




Bunden vers av Mim
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-10 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim