Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A poet


A poet - no beginning no end

love
no beginning no end
i am one




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-10 23:37



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ingen början -inget slut
Kärlek till poetiska dikter och orden
"Jag är en"
En i ett att dela med sig..med fler!

Kärlek utan gränser och låta det skrivna ordet diktas fram...flöda!

Så vackert bra skrivet<3
2017-02-11

    ej medlem längre
Kloka poetiska ord.
2017-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2017-02-11

  Blomma-Stjärna VIP
vidsynthet!
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP