Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konkret

du gör motstånd
ifrågasätter mitt kvävda
du slamrar till

smyger inpå
när hon är utan skal
värmer ord i örat

provocerar, min moral
intresserar intellektuellt
i angränsande land

ska vi mötas på duell?
eller på en hemlig plats?

I din provokation är jag

kanske åtrådd




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-26 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson