Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Löven faller

 

Löven faller
Jag med

Drömmen faller
Jag med

Orden faller
Jag med

Vilostunderna faller
Jag med

Den sura texten faller
Jag med

Surt!
Surt!

Ta jag mig ur sängen
Och min dag föresätter med den

Allt som jag älskade är borta
Allt som jag drömde om är borta

Jag är de dystra texterna!
Jag är de kalla år!

Jag är de förlorade drömmarna!
Jag är låst!

Orkar du med?

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2017-02-11 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP