Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Art Garfunkel - Bright Eyes


Varför?

Varför skall jag fortsätta att leva

jag verkar ju aldrig någonsin få träffa dig igen

min själsfrände

du verkar ju aldrig vilja försona dig med mig

det här livet känns som en enda stor mardröm

du min stora kärlek

vi får ses på andra sidan

jag misslyckades

jag svek dig






Jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-12 03:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande och kärlekslängtande vackert
2017-03-03

  Karina"Kia"
Kärlekslängtan tar aldrig slut och livet fortgår.....den som söker finner...och med öppna portar/armar och ett glatt leende så en vacker dag stå hen där...

Hjärtat ska besvara varje tråd..va öppen!

Ingen ska sorglöst kärlekslöst gå ur tiden i förtid..nej då! Det finns en för varje själ i livet<3 alla tentakler ska va på ..Glad,vacker och öppen!


2017-03-03

    ej medlem längre
Dina ord skriker av sorg.
2017-02-15

  Alysse VIP
Sorgset, förtvivlat rop
efter den stora kärleken
2017-02-13

    ej medlem längre
Livet kan levas på många sätt,
Lämnade inte paradis-Oskar sin fru och hem på ålderns höst.
2017-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar längtan och saknad!
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin