Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanlivet

Vi strävar mot en horisont,
Mot solen som gryr,
eller går ner.

Stenar fyller våra fickor,
våra sömmar brister i gråt.

Överge mig inte skriker morgondagen,
lämna mig inte som du gjorde med April.

Vi nästa påsk ska du plågas i våndor,
och ge mig elden som plågar dina kinder.

Fortsätt nu,
ut dit,
mot,

och ta för dig,
frossa i det som inte finns längre,
frossa i det som håller dig mellan,
livet.




Fri vers (Fri form) av tomas nannesandberg
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-12 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg