Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldras

Tiden har inget
Stopp

Det är som
Ett redan vunnet
Lopp

Evig ungdom
Går ej
Att hålla kvar

Vill dricka ur
Ungdomens källa
Skapa evigt liv
Till envar

Krämer, snitt
Behandlingar
På skönhetssalong

Vi gör allt
För att stoppa
Tidens gång

Men till sist
Kommer insikten
Vad tidens spår
Vill säga mig

Att livslinjerna
På ditt kropps
Landskap

Speglar den
Skönhet som
Jag ser i dig







Fri vers av Virvelvind
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-12 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind