Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sin tid


rosa rosor på grönrutigt tyg
sommarkänsla mitt i vintern
fladdrande gardin i dans
med nordanvind

solen omfamnar
kroppen mjuk och varm
gargoylen i snö och glittrig is

sakta smälter vintersagan
droppe för droppe
ner i väntans jord
där guldet bidar sin tid




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-12 17:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så är det
2017-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Våren närmar sig city.
2017-02-12

    ej medlem längre
Tider kommer och tider går och allt har sin skönhet och sin kraft.
2017-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Snart drar Kung Bore sig tillbaka och lämnar plats åt Fröken Vår!
Bra skrivet.
2017-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Allt har sin tid. Det står i Predikaren, Gamla Testamentet.
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP