Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag kastar inga sten

 

Bakom min rygg lämnade jag den onda stenen
Och,
Desperat, livrädd flydde jag på flykt för livet

De stentrogna anhängare förföljde mig

Jag kastade en sten mot himlen
Och,
Väntade på en mirakel som skall rädda världen

Stenen försvann och visade ingen mirakel

Aldrig gjorde jag!
Aldrig kastade jag!
Aldrig tänker att kasta en sten mot en människa

Med fullkraft intar den stenkastande religionen västvärlden




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-02-13 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP