Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hand i hand

 

Med ögon av stål
Med ord av stumhet

Med tid av stillhet
Med val av maklöshet

Går jag hand i hand med mina drömmar till graven
Stänger av världen och bo i min levandegrav/ lägenhet

Grav!
Vilken grav?

Jag kommer inte ha min sista vile i en grav!
Donator till allt står det i min testamente!

Resten kremeras och sprids/spolas…. Någonstans




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2017-02-13 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP