Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ HAL IS - tanka

Skridskoåkare

tar långa skär på blankis

solkatter leker

snötäckt strömfåra brister

ofrivilligt vinterbad

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-13 17:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar :)
2017-02-16

  Fem hjärtan VIP
Ett av vinterns höjdpunkter som har sina risker! Bra Tanka!
2017-02-14

  Blomma-Stjärna VIP
- kan se hela sekvenser av bilder - från åket till plasket - - Bra!
2017-02-13

  Marianne Räf
Ha, ha, - vinterbad är jättehärligt!!
Doppa även huvudet, du mår som
en prinsessan Liljevit !! :)
2017-02-13

  ULJO
Bra där. Härligt nu när sportlovet är på gång
2017-02-13

    ej medlem längre
Ett av vinterns stora nöjen....men det gäller att skrinna med försiktiga skär.
2017-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra tanka om ett vinternöje med dolda risker!

2017-02-13

  M.Eta
Bättre att åka skridskor på spolade isar! Bra tanka!
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP