Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logistik-Logiskt

Logistiskt, Logistik.

Återbruk, allt går igen. Grannen har jobbat inom logistik. Vad handlar Logistik om? Ta reda på, arbetsfältet.
PersonalMadde, är bäst på återbruk, frågar jag henne, om hon har köpt Nytt.
(Kläder, Skor, eller Väska) Så svarar hon, nej det här är gammalt.
Frågar jag mig själv, om Logistik, Så kan ordet Logistik, för mig bli ordet Logiskt.
Det är logiskt för mig.
Precis som jag tidigare, har skrivit om Parametrar.
Parametrar, är inte ett dugg logiskt för mig, för att jag inte har studerat dem närmre.
Men Parametrar har man hört ska vara en logisk värdegrundsmätare,
och man förvarar dem (nu), på lagret, i hjärnan. Vilket är ett omvänt lager, som är längst fram, i byggnaden, Amygdala, ungefär, som att man först skulle gå till lagret, ja en viss affär har det så, och sedan till kassan.




Fri vers av Mim
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim