Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum expanderar

 

Universum expanderar 

och jag vill påskynda processen 

så att allting dras isär tills ingenting finns kvar 

och sen vända allt åt andra hållet 

så universum börjar dra ihop sig 

tills vi kommer till punkten

när du och jag börjar dras till varandra 

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-13 17:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
kosmiskt vacker tanke
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP