Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt in i väggen

i 120 knyck
det skrek så det tjöt om däcken
rätt in i bergväggen

*PANG*

det gnistrade
och small till
sedan blev allt becksvart

tystnaden total
som om jag hade fluff i öronen
ett slags tomrum
utan väggar
tak
och golv

dammolnet osade runt
la sig som ett täcke
av gråaste aska

höll krampaktigt om ratten
skakade
munnen fylldes
med blodsmak
bältets området ömmade

*PANG*

ljudet slungas runt
som ett ekolod
studsar i de obefintliga utrymmet
gnager sig fast i ytskiktet
bänder upp
kliver in
utan att knacka på
eller be om lov

*pang*

så går hjärnan i ultrarapid
som om den är full av Nalle Phu stoppning eller tallbarr
som om jag är en besökare i mitt egna liv

en betraktare
som försöker handskas med realiteten
men som är alltför valhänt i tankeförmågan
för vantrogen och klen
utanför

som en tanklös guldfisk

*gnap*

så är hjärnan väck
tar sådan tid att blir väckt...




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-13 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t