Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skärp!

 

Mitt liv!
Mitt vad!

Och verkligheten…. Den sanna verkligheten

Verkligheten
Livet

Och min oönskade existens

Vill något
Jag vill inget

Ingen och inget av någon var mitt mål

Vill vad?
Jag ej vill till vad

Utan till den oändliga icke

Skärp är vadet
Skärp är mitt jag och min närvaro

Skräp ser på mig en religion

Och modet av mig
Och valet av mig

Är ägda av någon annan och staten

Ödet har redan valt för mig!
Jag är en slav

Och måste stenkastas tills döden

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2017-02-14 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP