Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tankar och känslor





I mitt hjärta finns många andras
som är eller har varit viktiga i mitt liv

känner värme av de som slår
eftervärme av de som slutat slå

känner glädje och tacksamhet
över att mitt hjärta inte är kallt och tomt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-02-14 10:58



Bookmark and Share


  Jeremiel
Värmen, glädjen, tacksamheten och hjärtat fyllt, tar man med sig vart man än går.
Är det det som livet går ut på?

2017-02-21

  StinaJ VIP
Ömt och fint formulerat om det viktiga. Medmänskligheten.
2017-02-21

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint!
2017-02-19

  Feminaz
Vacker tanke, att vi bär med oss andras liv!
2017-02-18

  Lars Hedlin
Känsla och närvaro
2017-02-16

    ej medlem längre
Underbart och vackert skrivet
2017-02-15

  Öknens Ros VIP
berörande och med värme!
2017-02-15

    Peter Söderqvist
En fin text för en fin dag.
2017-02-15

  Nils-Robert
Du har ett stort och varmt hjärta som rymmer många andra
2017-02-15

  lila fjäderblomman VIP
ja vad fint Marita! kram
2017-02-14

  Maria Sundelin VIP
Fina ord vännen. Kramar
2017-02-14

  Rise Little One
Du har ett hjärta av guld vännen <3
2017-02-14

    ej medlem längre
Så gott att ha ett rymligt hjärta...
2017-02-14

    ej medlem längre
Underbara tankar och känslor på pränt. Du är verkligen en varmhjärtad och härlig person, något som genomsyrar allt du skriver.
2017-02-14

  överlevaren VIP
Ja du har ett stort hjärta och är varm som person....härligt att höra!
2017-02-14

  Blått Norrsken VIP
Då är du rik när ditt hjärta inte är kallt och tomt. Fint skrivet!!!
2017-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Hjärtlig tacksamhet, som vi borde känna lite till mans.
2017-02-14

  Niliboy
Vi får känna oss glada om vi äga omtanke å få vara sunda.
2017-02-14

  M.Eta
Hjärtliga hälsningar till dig och din fina text idag på alla hjärtans dag.Fint!
2017-02-14

  Solstrale VIP
Härligt med hjärtliga tankar!
2017-02-14

  ULJO
Ditt varma hjärta kommer att slå i eviga tider
2017-02-14

  Anya VIP
Härligt med tacksamhet.
2017-02-14

  Marianne Räf
Förstår det (om sista versen) !
Livet är en underbar Gåva !!
2017-02-14

    ej medlem längre
Du och ditt skrivna ord bär ett hjärta av guld.
2017-02-14

  Janina Kaminska
Vackra, värmande, berörande rader
2017-02-14

  Salvation Pepper
Ettervärme. Fint ord. Ett eget hjärta i denna din hjärtfulla dikt.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP