Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryamattan, av saker som kan förändra världen, min dag.

Hunden, som inte är min.
(Katten)
Solljuset, som stört mig, men inte längre.
Och knäna som värker, påminner mig om att det är nyttigt med motion.




Bunden vers av Mim
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-14 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim