Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älta frivilligt

Solljuset som stört mig, men inte längre.
Påminner mig om vad som stört mig, Men inte längre.
Känslan påminner mig, men inte tanken.
Så påminner jag mig om, att förståndet och känslor, är två olika saker.




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-14 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim