Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time For... Om vi bara ser det här.

Time For Impressionistiskt Stilleben.

Slumrar till. Drar mig undan. Min son har en bild. (Sömnens) Ingen kan, oavsett Selfie, ta en bild på sig själv, när Hen sover.
Flitigt använda Hen Hen Hen. Använder man, det man är trött på, som ett uttrycksmedel?

Kär i Amorös, en karaktär, som jag skapat. den jag är, och samtidigt MÅSTE förneka. Han har ingen anledning, att vara svartsjuk.

Det börjar med en liten tanke, och blir genast mer komplicerat.
Måste Bena, ut vissa saker (Mittbena foto)
Kan inte fungera utan mitt skrivande, Först kommer skrivandet, sedan kommer Hemmet, relationer. Skrivande= Relationer. Älskling!
Skriver alltid före jag gör något annat, om jag inte är på jobb. LSS.




Fri vers av Mim
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-14 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim