Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14/2-17


Till alla på alla hjärtans dag!

Du,
speciella
varelse,
just
Du,
som
fångat
mitt bultade hjärta,
min ömmande omsorg.

Just Du!

Ja, jag pekar och skriver till just dig!

Du är unik,
på ditt speciella sätt.
Du har din talang,
och förmåga,
som ingen annan
jag känner.
Du är bäst på att vara just du.

Och jag beundrar just dig!

Hoppas att du haft och fortsätter att ha
en riktigt fin alla hjärtans da!




Prosa av lilla t
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-14 17:25



Bookmark and Share


  aol
Just såsom man ska vara bra skaldat,
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t