Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blev så


Tisdag

Tisdag, 14/2 2017, ett steg längre ifrån
sluta le, ingen går på lögnen ändå
Spring, även om man aldrig kommer ikapp
Brinn, endast för anledningen "jag fryser, kan du värma mig?"
så vårdslöst bortkastad, sista åtanke om jag
det kommer inte bli mer, inte värd den tiden
Stilla som i lä, inte en centimeter
Ibland vill jag bara glömma vad du heter
och i ögonvrån fladdrar din skugga som en låga
En tyst odödlig låga.




Fri vers av Imperial
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-14 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial