Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så synd om mig



En gång i tiden var jag ung

Stark och ganska vacker


Åren går


Sakta men säkert kommer allt

Allt du fastnat vid

Vara en historia


Numer är jag en gammal man

Stark och ganska vacker


Men jag tycker så synd om mig

Att jag skulle drabbats av tiden

Blev den där gnälliga gubben

Som tycker så synd om sig själv



En skuta vid namn Patriark

Strandade vid mitt namn


Men mina damer och herrar

Hon kunde segla!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-14 23:14



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Som jag ser dig är du en underbar man
Utan årens märke vore du inte den du är idag.
Varma kramar sänder jag dig.
2017-02-15

    Sefarge VIP
Tja alla är vi väl
Stora eller små
syndare. Men de
det är mest synd
Om, är de som
Försöker trycka
och stämpla synd
På andra!
:)

2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt