Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag går mot sitt slut



Poeter.se ger jag mitt hjärta till

Innan mörkret


Slukat mitt blödande hjärta.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-14 23:31



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Obesvarad kärlek gör ont
speciellt på Alla hjärtans dag
Kram
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt