Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IBLAND NAPPAR DET!

 

Orden

kommer långsamt

gående

 

tvekar

att sätta sin fot

på pappret

 

som vore alla

berättelser

redan skrivna

 

inget värdefullt

finns att yppa

eller tillägga

 

men det finns det ju

 

livet är en damm

att fiska ord i

om man agnar rätt

 

en damm

djup som havet

grund som en vattenpöl

 

ibland nappar det!




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-20 17:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
När det nappar
är det fina fisken!
2017-02-22

  Poeten Salvador VIP
Utgå från dina upplevelser, upplever gör man alltid, och sätt ord till istället för att låta orden vara början!?
2017-02-21

  Blomma-Stjärna VIP
du skriver frejdigt fyndigt om skrivandets vånda och väntan och verkliga äventyr!
2017-02-21

  Rise Little One
Skrivandet är som en fågel... den kommer och går när den vill...
2017-02-20

  Petter Wingren
Gillar bilden av ordfiske. Ord kan vara hala och svåra att greppa. Ibland kan man få tag i ett helt stim med flera ord på ett och samma ryck.
2017-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text om skrivandet!
2017-02-20

  Lars Hedlin
Bra skrivit mycket fyndigt:)
2017-02-20

    ej medlem längre
Orden tar aldrig slut, bara vi orkar fortsätta skriva och berätta!
2017-02-20

    Sefarge VIP
Ohh! Tack
Du min gode
Ordlyriske naprapat!
Mvh.
S-E
:)
2017-02-20

  ULJO
Oftast nappar det men ibland kan vara tom. Fin och fyndig text
2017-02-20

  M.Eta
Visst gör det, jag väntar på storfångsten. Bra skrivet du är på god väg.
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP