Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild jag framför Datorn!


Livet och Kärleken

Tyvärr är det mer och mer av online liv än verkligheten och fler och fler tynar bort i sitt desperata sökande efter sanningen när det enda de behöver göra är att vända sig till sig själv och till sitt inre för att finna källan , Livet och Kärleken

Kram: Lars Krister Hedlin <3 <3 <3

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-02-16




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 514 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-02-16 10:16



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Kloka visdomsord! Allt vi behöver, har vi inom oss. Fast det kan ibland vara både tufft och svårt att få tag på. Men ACK så väl värt att våga resan inåt!!! <3
2017-02-25

    Dan Myrbeck
Jaa, inom sig finner man mycket tankar och känslor. Ibland stänger jag av allt yttre och filosoferar själv!
2017-02-23

  Fem hjärtan VIP
Sant och mycket klokt skrivet!
2017-02-22

  Maiah VIP
Kloka ord att ta till sig
2017-02-21

  StinaJ VIP
Kloka ord.
2017-02-21

  Karina"Kia"
Klokord och sant och man kan även använda en spegel för att se..dåtid(se i backspegeln) och att kunna spegla sig själ i dagens nu!

Ifrågasätta sig!
2017-02-21

  Angela Bohlin VIP
Du tar upp ett viktigt ämne...men det krävs en mognad!
2017-02-20

  WyS VIP
Resan inåt är prövande och den är fylld av oväntade upplevelser. Katastrofer men också
Villkorslös Kärlek!
2017-02-20

    Birgersdotter VIP
Så sant resan börjar inifrån-sen kan man mötas...
2017-02-20

  Ingrid Trolle
Så är det verkligen.
Vi behöver vända
blickarna inåt oss
själva och försöka
leva med det.
Mycket bra Lars!!!
2017-02-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja Introspektivet som är nödvändigt om man överhuvudet vill göra anspråk på att leva. Hur djupt man vill gå är sedan en annan sak !
-
Bra Skriftat!!!!!
2017-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut se in
och inte bara ut
allt kan ju helt
plötslig ta slut...
2017-02-17

  Rise Little One
En dyster sanning
2017-02-17

  Sommarina VIP
Där skrev du det, helt sanna!
2017-02-16

  anits VIP
Så sant och mycket bra skrivet!
2017-02-16

  Maria Sundelin VIP
Sant
2017-02-16

  Eva Helene VIP
Ja, värt att påminnas om!
2017-02-16

    Lars J
Kloka ord!
2017-02-16

  ULJO
Mitt i prick
2017-02-16

  Anya VIP
Så sant! Det är den inre resan som är den stora.
2017-02-16

    ej medlem längre
Viktiga ord!
2017-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2017-02-16

  Alysse VIP
Ja, så kan det vara
Livet är inte alltid så lätt
och ensamheten kan vara
en plåga om den inte är självvald
Då tar många vad de får, även om
det inte är vad de skulle önska
Relationer är komplicerade
speciellt den man har till sig själv
Bra skrivet Lars!

2017-02-16

    ej medlem längre
Kloka ord från en fin poetvän.
2017-02-16

  Salvation Pepper
Så sant. Folk glömmer verkligheten.
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin