Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bli rik? Kom till vår trollfabrik!

 

Du vet att din karriär 

har nåt peaken 

när du börjar

jobba i trollfabriken 

 

Du ringer upp 

en pktidningsjournalistfjolla  

du spelar in samtalet och lägger ut det 

grattis! du har lärt dig trolla

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-16 17:36



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja ! De e tidens melodi det,en riktig "hitlåt" sätta dit varann till varje pris.
2017-02-16

  Andreas db Gustafsson
Att jämföra samtalet i artikeln - och till och med koppla ihop dem - med Granskning Sverige är en aning ohederligt kan man tycka.
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP