Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild


Spiritual beings of love

we need to
cross the shadow of fear
to become ourself
visitor in the body
spiritual beings of love




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-17 23:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är inte fylld av kärlek utan har en ond natur.
Därför behöver hon bli född på nytt.
Pånyttfödelsen kan man endast uppleva genom tron på Jesus.
2017-02-22

  Lars Hedlin
Insikt och djup
2017-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att bära med sig i vardagen!
2017-02-19

    ej medlem längre
Ord med djup livsinsikt.
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP