Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKSLAG - haiku

Våren titta fram

tog på sig vintermössa

när kylan slog till




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-18 18:01



Bookmark and Share


  M.Eta
Ibland luras den fram, vågar inte lita på det förrän slutet på mars.
2017-02-20

  Lars Hedlin
våren segrar till slut
2017-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Men snart kan hon ha utslaget hår i vårvärmen!
2017-02-19

  Fem hjärtan VIP
Snart så segrar våren ändå..! Längtar!
2017-02-19

    ej medlem längre
Gillar kylan
2017-02-19

  Rise Little One
Den lilla söta våren...
2017-02-18

    ej medlem längre
Det är skönt när våren vågar titta fram lite grann.

2017-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Tiden går bara åt ett håll.
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP