Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

QUEER - limerick

En man boende i Götet

var lite grann bakom flötet

missade poängen

blev tagen på sängen

hon blev han på kärleksmötet

 




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-22 17:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)))))
2017-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Oj då...det blev en rejäl överraskning...kul skrivet...
2017-02-27

  Fem hjärtan VIP
Hoppsan.. Så tokigt kan det bli,.:-)
2017-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Allt är inte som det ser ut att vara!
2017-02-22

  M.Eta
Vi går mot "hen" mer och mer!
2017-02-22

    Dan Myrbeck
Ja, vanlig gammaldags hetero
är väl numera riktigt retro...
2017-02-22

    ej medlem längre
Kärlekens förvecklingar!
2017-02-22

  ULJO
Ja det är inte lätt när det är svårt
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP