Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolbänkens lov

Så sitter jag här åter

vid datorskärmens sken

hårddisken den låter

jag klämmer mina ben

under datorbordets skiva

som en gång var en skolbänk

köpt på loppis för en tia

än så funkar den väl bra

behöver ej den hiva


Tittar man därunder bänken

finns ett bubbelgum fast smetat

har länge tänkt ta bort det

men har ej ännu i det petat


Byter till en bättre stol

där jag bakåt skönt kan luta

kanske jag vid denna bänk förut har suttit

och tecknat på dess skiva

det fick vi ej för fröken göra

tänk vad bänken minnen kan uppliva!




Fri vers av Svappis
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-05-19 20:27



Bookmark and Share


  DanSan
*

Tjenare Patte!!!

Missade den här i vimmlet av texter!!!

Ja dessa gammla skolbänkar hehehe

minns dem alla . . .

skön beskrivning av det vardagliga!!!

MVH Dan


*
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Svappis