Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lyckad dag

Jag ser ut över vidderna

och njuter av den sköna vyn

vinden blåser lätt i håret

en flygplansstrimma syns högt i skyn


Tar fram min kikare och ställer skärpan

på en örn som glider över skogen

detta är en riktigt fin dag

långt bättre än en kväll på krogen!


Vad kan man då mer begära?

himlen är blå

kaffe i en termos

mackor med pastej

en kikare runt halsen

då är väl allt okej!




Fri vers av Svappis
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-05-22 17:46



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En myspys dikt! Ingen höjdare, på grund av de ibland barnsliga rimmen, men lagom bra och skön att läsa.
2006-05-29

  * Ammi *
ja det är mina hemtrakters vyer det! Mkt målande och fint skrivet!
2006-05-22

  DanSan
Ja där seglar den på stolta vingar
Kungsörnen den sköna
vaja stolt i uppåtvinden . . .
Kaffet som värmer så gott
En lyckad dag!!!

MVH Dan
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Svappis